Продано

Продается участок под застройку с проектом двухквартирного дома

Продается участок под застройку с проектом двухквартирного дома 375 м2, расположенный близко к заповеднику Obora Hvězda, улица Ке Костелу, Прага 6 - Либоц

Описание объекта

Продается земельный участок в непосредственной близости от памятника природы Обора Звезда. Земельный участок площадью 402 м2 продается с действующим разрешением на строительство и проектом двухквартирного дома общей площадью 375 м2 и парковкой на участке. Дом А – жилая площадь нетто 160 м2 плюс лоджия 11,6м2, парковка 17,9м2. Дом Б – чистая жилая площадь 167м2 плюс лоджия 11м2, парковка 18м2. Более подробную информацию буду рада предоставить Вам по телефону.

Цена объекта 18 200 000 Kč

Co o mně klienti říkají

Reference

Dino, děkujeme Vám, že jste nám pomohla nejen s nákupem bytu v Praze ale i ukazala spoustu zajimavých míst v tomto překrásnem městě. Děkujeme Vám za Vaší profesionálitu
Viktor Kuznetsov, Architekt
S pomocí paní Marečkové jsem prodávala svůj byt na Praze 10, vše proběhlo velmi hladce a k naprosto mé spokojenosti, byt byl prodán za neuvěřitelných 6 dnů a to i z navýšením ceny pro mě o 150.000,- Kč. Následně jsem si pořizovala menší byt na Praze 4, takže oba dva procesy jak prodeje tak i nákupu řídila paní Marečková. Doporučuji jí jako velkou profesionálku ve svém oboru.
Elena Timoshenko, Podnikatelka
“Profesionální přístup, zodpovědnost, spolehlivost, schopnost rychle a přesně řešit problemy – jsou charakteristické rysy paní Marečkové. Určitě doporučuji.”
Yuditsky, Majitelé developerské společnosti

DOMLUVTE SI SEMNOU SCHŮZKU

SPECIALIZUJI SE NA PRODEJ  NEMOVITOSTÍ V PRAZE A BLÍZKÉM OKOLÍ